strumica denes logo
зима

декември 5, 2018

ПЕЛЕТИ НА НАЈНИСКИ ЦЕНИ ОД СРПСКИОТ БРЕНД BIOENERGY POINT ВО НАЈК-ПРОМ ДАБИЛЕ!

📣 📣 📣 📣 >>> ПОСЛЕДНИ НИСКИ ЦЕНИ ПРЕД ЗИМА

Види повеќе

ноември 11, 2018

Први прогнози за зима 2019: Нѐ чека студен период со многу снег

Најновите анализи направени со помош на метеоролошкиот модел (ECMWF) Европски

Види повеќе

ноември 2, 2018

Временска прогноза за ноември – еве кога ќе дојде вистински зимата

По крајот на идната недела, можете веќе да почнете да

Види повеќе

септември 17, 2018

СЛАВЧО ПОПОСКИ: Ни доаѓа студена зима со многу снег!

Почитувани граѓани го анализиравме времето и за претстојната зима па

Види повеќе

март 1, 2018

Временските прилики ги поместија роковите за седиба и ги зголемија трошоците на земјоделците

Топлата зима и поволните временки услови во изминатите месеци ги

Види повеќе