Home

Perdormire
Струмица

ПЕЛЕТИ НА НАЈНИСКИ ЦЕНИ ОД СРПСКИОТ БРЕНД BIOENERGY POINT ВО НАЈК-ПРОМ ДАБИЛЕ!

Home

📣 📣 📣 📣 >>> ПОСЛЕДНИ НИСКИ ЦЕНИ ПРЕД ЗИМА <<< 📣 📣 📣 📣

BIOENERGY POINT се пелети од 100% буково дрво. При самото производство на овие пелети се користи исклучиво буково дрво, без додатоци и примеси на било која друга врста на дрво со што се остранува присуството на смоли во пелетот и се избегнуваат потешкотиите при чистење на шпоретот на пелети. Разликата помеѓу Bioenergy Point CLASSIC пелетите и Bioenergy Point PREMIUM е што кај PREMIUM пелетите пред започнувањето на нивното производство се врши отстранување на кората на дрвото, и на тој начин се добиват пелети само од срцевина на буково дрво (без кора). Овие пелети се одликуваат со највисок квалитет на Балканот.

BIOENERGTY POINT PREMIUM

 • *Состав: 100% бука БЕЗ КОРА
 • *Влажност: <10%
 • *Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg
 • *Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета
 • *Цена на вреќа: 200 ден.
 • *Цена на палета: 14.000 ден.

BIOENERGY POINT CLASSIC

 • *Состав: 100% бука
 • *Влажност: <10%
 • Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg
 • *Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета
 • *Цена на вреќа: 185 ден.
 • *Цена на палета: 12.950 ден.

**БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ДО ВАШИОТ ДОМ ОД НАША СТРАНА ВО РЕГИОНОТ НА СТРУМИЦА**

НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ !!!

📞 072 261 251 ,075 468 397 , 034 523 513