strumica denes logo
време

март 30, 2019

Вечер е најдолгата ноќ во годината – во 2, часовникот мрда на 3 часот

Со поместување на стрелките на часовникот ноќеска завршува зимското сметање

Види повеќе

ноември 15, 2018

Славчо Попоски со најнови анализи, Руски бран во државава и провејување на снег понатаму

Во текот на следните денови територијата на нашата држава ќе

Види повеќе

ноември 6, 2018

Славчо Попоски со најнова анализа на времето – продолжува големата суша и натаму

Под влијание на релативно висок воздушен притисок, поточно Антициклон кој

Види повеќе

ноември 1, 2018

Какво време не очекува денеска?

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена

Види повеќе

октомври 27, 2018

После полноќ започнува зимското сметање на времето

После полноќ, стрелките на часовниците ќе се вратат еден час

Види повеќе