strumica denes logo
Водици

јануари 19, 2019

КОСТАДИН ВЕЛКОВ ПРВ СТИГНА ДО КРСТОТ ВО ГРАДСКО БАЛДОВЦИ!

Меѓу многуте фотографии од наши читатели, пристигна и веста дека

Види повеќе

јануари 19, 2019

ЗЛАТЕ СТАМЕНОВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО С. РАДИЧЕВО!

Меѓу повеќето кои денес за здравје се искапаа во светите

Види повеќе

јануари 19, 2019

ТРАЈЧЕ ДЕЛЕВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО СВИДОВИЦА!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јануари 19, 2019

Мите Атанасов го фати крстот во Василево!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јануари 19, 2019

ДЕНЕС Е БОГОЈАВЛЕНИЕ(ВОДИЦИ), ДЕНОТ КОГА НАШИОТ СПАСИТЕЛ ИСУС ХРИСТОС БЕШЕ КРСТЕН ВО РЕКАТА ЈОРДАН!

Денеска е Богојавление (Водици). Овој празник е еден од најголемите

Види повеќе