ЗЛАТЕ СТАМЕНОВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО С. РАДИЧЕВО!

јануари 19, 2019

Меѓу повеќето кои денес за здравје се искапаа во светите води во село Радичево, како најсреќен и најбрз во намерата да го фати крстот беше Злате Стаменов. Тимот на Струмица Денес се приклучува кон многубројните честитки.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: