КОСТАДИН ВЕЛКОВ ПРВ СТИГНА ДО КРСТОТ ВО ГРАДСКО БАЛДОВЦИ!

јануари 19, 2019

Меѓу многуте фотографии од наши читатели, пристигна и веста дека најбрз во фаќањето на крстот во водите на Градско Балдовци е Костадин Велков. Тимот на Струмица Денес се приклучува кон многубројните честитки и му посакува многу здравје и успех во претстојната година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: