Вељуса

април 9, 2019

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ВО ПОСЕТА НА ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВО ВЕЉУСА!

Денеска во ООУ „Гоце Делчев“-Вељуса во посета беа вработени од

Види повеќе

февруари 15, 2019

Убавината на Манастирот Света Богородица Милостива – Вељуса

Манастирот „Св. Богородица Елеуса“ се наоѓа во селото Велјуса на

Види повеќе

ноември 16, 2018

Асфалтирани три нови улици во Вељуса!

Согласно Програмите за реализација за 2018 година, општина Струмица продолжува

Види повеќе