strumica denes logo

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ВО ПОСЕТА НА ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВО ВЕЉУСА!

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

Денеска во ООУ „Гоце Делчев“-Вељуса во посета беа вработени од ТППЕ-Струмица на која на учениците од I до V одделение им одржаа едукација за природните непогоди,незгоди и ризици во случај на пожар или земјотрес,а воедно и практично им ја демонстрираа нивната униформа и нејзината намена.Учениците го искористија нивното присуство за поставување на прашања на кои вработените од ТППЕ со задоволство им одговараа.