ВАСИЛ ПИШЕВ

ноември 16, 2018

Васил Пишев ја осудува манупилацијата која ја објавија за него!

Васил Пишев: ДЕМАНТ Почитувани, Најостро ја осудувам грубата и тенденциозна

Види повеќе