strumica denes logo
украсување

декември 18, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА БЛЕСКА: ОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ ЧИНИ 2.499.240,00 ДЕНАРИ!

И оваа година Струмица блесна во полн сјај со новогодишното

Види повеќе

ноември 9, 2018

Знаете ли зошто ја украсуваме елката на Нова година?

Украсувањето и декрорирањето носат празничен дух кој предизвикува новогодишна еуфорија

Види повеќе

ноември 9, 2018

ПРЕДЛОГ ИДЕИ: Како оваа година според вас треба да биде украсен струмичкиот плоштад?

Доаѓа најубавиот дел од годината кој со нетрпение секогаш го

Види повеќе