Home

Perdormire
Струмица

ПРЕДЛОГ ИДЕИ: Како оваа година според вас треба да биде украсен струмичкиот плоштад?

Home

Доаѓа најубавиот дел од годината кој со нетрпение секогаш го очекуваме. Струмица отсекогаш важела за град кој е најубаво украсен според сите европски стандарди. Но, оваа година решивме да ги прашаме граѓаните што сакаат да биде променето, дали воопшто сакаат нешто да се промени, или пак да дадат некоја нова предлог идеа во однос на украсувањето. Вашите размислувања слободно можете да ги напишете во коментар.