Царовска

септември 15, 2018

Царовска од Струмица: Одлуката за иднината на Македонија да ја донесеме во заедништво

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска на

Види повеќе

март 4, 2018

Mинистрите Царовска и Филипче во посета на „Избор Струмица“

Министерката за Труд и социјална политика Мила Царовска, министерот за

Види повеќе

март 3, 2018

Царовска и Винтон во посета на Терапевтската заедница „Покров“ во село Баница

– Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и

Види повеќе