Home

Perdormire

Tag - Трајче

Култура

ТРАЈЧЕ МАНЧЕВСКИ – УЧЕНИК ОД ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“-СТРУМИЦА КОЈ ОСВОИ ПРВО МЕСТО НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА!

На ден 05.05.2018 година, на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје, се одржа Државен натпревар по математика на кој зеде учество...

Хуманост

Николов: На Трајко му е дијагностицирана мускулна дистрофија, болест на неговото тело и на нашата душа

Орце и Фимка Николов се обраќаат за помош за лекување на нивниот син Трајко Николов. „Пред една година на нашата радост нашиот син Трајче му беше...

Струмица Денес

(ФОТО) Рушеше рекорди во „Ѕвездичките на Пинк“, а еве го денес талентираниот Трајче Георгиев!

Неговите изведби во шоуто на Youtube имаат и повеќе од милион прегледи, а за многу кратко време Трајче Гергиев стана еден од милениците не само на Македонија...