Perdormire

Tag - топ

Реклама Струмица

НАЈНОВО: ВАША ТЕРЕТАНА, ВО ВАШИОТ ДОМ – PULSE FITNESS & SPA ЗАПОЧНА СО ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА СО ПРОФЕСОНАЛНИ СПРАВИ, ПРОТЕИНИ, АКСЕСОАРИ И ОНА ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА ТОП ФОРМА!

Започна со работа онлајн продавницата на Pulse Fitness&SPA, генерален застапник за Active Gym во Македонија, докажан бренд за квалитет во областа на...

Реклама Струмица

„ВАМЕТАЛ“-СТРУМИЦА РАСПОЛАГА СО ГОЛЕМ АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ ОД СКЛАД – СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ, МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ И РЕБРУВАНИ ЛИМОВИ!

„ВАМЕТАЛ“ ДООЕЛ-СТРУМИЦА располага со голем асортиман на производи од СКЛАД, со можност за ПОДИГАЊЕ ВЕДНАШ: – СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ ( КРОВНИ, ФАСАДНИ И ФРИГО)...

Струмица

ОГЛАС: ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ – СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ГРАДЕЖНО РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА ПОГОНОТ НА „ИСОЛЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Струмичката компанија „Исоле“ повторно вработува, но овојпат општи работници со работно градежно искуство. Плата 30.000 денари. Сите оние кои се заинтересирани...

Струмица

СО БЛАГОСЛОВ ОД СТРУМИЧКАТА ЕПАРХИЈА, СТРУМИЦА ДЕНЕС ЗА ВЕЛИГДЕН ВО ЖИВО ЌЕ ЈА ПРЕНЕСУВА ВОСКРЕСНАТАТА ЛИТУРГИЈА!

Почитувани читатели, на ваше барање а со Благослов од струмичката Епархија, портал Струмица Денес за Велигден во живо ќе им ја пренесе радосната вест за...

Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ТИ-ДИ ФРУТИ ОТВОРИ УШТЕ ЕДЕН СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА-НАРАЧКИ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН И ДОСТАВА ДО ДОМА!

По првиот специјализиран маркет за за овошје, зеленчук и здрава храна во населбата „Карпош“ во Струмица, тие неодамна отворија уште еден ист таков маркет...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СКАРА НА КИЛО „КАЈ КЛИСА“ ОД УТРЕ ЌЕ РАБОТИ СО НАРАЧКИ ЗА ДОМА, ПОДГОТВУВААТ И ДОМАШЕН ЛЕБ И БАНИЦИ НА ФУРНА, КАКО И ВКУСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ!

Ново во Струмица. Од утре со нарачки преку телефон и достава до вашиот дом, може да ја вкусите најдобрата скара во градот! Покрај скара на кило, „КАЈ КЛИСА“...

Здравје

(ФОТО) КАФЕ „ТРЕНД“ И ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС НЕ ГИ ЗАБОРАВИЈА ФАРМАЦЕВТИТЕ: ДЕНЕСКА ИМ ПОДЕЛИВМЕ СВЕЖО ЦЕДЕНИ СОКОВИ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АПТЕКИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Заедно со Кафе „Тренд“, денеска на фармацевтите вработени во струмичките аптеки им поделивме свежо цедени сокови во знак на благодарност што во овие тешки...