strumica denes logo
Тема на денот

октомври 7, 2018

Дали знаевте дека…?

Ако сте сопственик на домашно милениче се разбира дека знаете

Види повеќе

октомври 3, 2018

ТЕМА НА ДЕНОТ: 7 навики кои ви ја чуваат безбедноста на картичката со пари

Без разлика дали преферирате плаќање во кеш или со лизгање

Види повеќе

октомври 2, 2018

ТЕМА НА ДЕНОТ: Како да се ослободите од лошите навики на работното место?

На работното место секогаш е најважно да останете доследни на

Види повеќе