strumica denes logo
СВЕТ КРСТ

јануари 19, 2019

АНТОНИО ПАНДЕВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО ЗУБОВО!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јануари 19, 2019

ВАСЕ НИКОЛОВ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО БАНСКО!

Меѓу повеќето кои денес за здравје се искапаа во светите

Види повеќе

јануари 19, 2019

КИРЕ КАЧOРОВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО НОВО СЕЛО!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јануари 19, 2019

(ВИДЕО) СВЕТИОТ КРСТ ОВАА ГОДИНА ВО СТРУМИЦА ГО ФАТИЈА ДВАЈЦА СТРУМИЧАНИ – ИЛЕ НЕДЕЛКОВ И БОЖИНОВ АТАНАС!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе