strumica denes logo

ВАСЕ НИКОЛОВ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО БАНСКО!

Автор:

Датум:

јануари 19, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 19, 2019

Категории:

Струмица

Меѓу повеќето кои денес за здравје се искапаа во светите води во село Банско, како најсреќен и најбрз во намерата да го фати крстот беше Васе Николов. Тимот на Струмица Денес се приклучува кон многубројните честитки.