strumica denes logo
Студио 38

декември 7, 2018

НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОДБЕЛЕЖЕТЕ ГИ СО ФОТО СЕСИЈА ВО СТУДИО 38!

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, Студио 38, започна

Види повеќе

март 28, 2018

СТУДИО 38 ЗАПОЧНУВА СО ВЕЛИГДЕНСКО-ПРОЛЕТНИТЕ ФОТОСЕСИИ-ЗАКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ТЕРМИН!

Овој период од годината особено за велигенските празници можеби им

Види повеќе