НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОДБЕЛЕЖЕТЕ ГИ СО ФОТО СЕСИЈА ВО СТУДИО 38!

декември 7, 2018

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, Студио 38, започна со подготовка на сетови за празничните фото сесии. Оваа година ќе имате можност вашите најмили да ги фотографирате на 2 уникатни сета. Фото-сесиите почнуваат наскоро, резервирајте го вашиот термин уште сега.

Во прилог ве потсетуваме на она што се случуваше лани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: