strumica denes logo
Струмица Опен Фестивал

јули 4, 2018

ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2018-21:00 ЧАСОТ ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

Со традиционалната „ТРКА НА КЕЛНЕРИ“ вечерва со почеток од 21:00

Види повеќе

април 24, 2018

Летна романтика со Нокаут – СОФ 2018!

Момците од Нокаут ќе ги донесат најромантичните звуци на препознатливата

Види повеќе