Home

Perdormire
Култура

ВО САБОТА ВО 17:00 ЧАСОТ СТРУМИЧАНИ ЌЕ ДОЗНААТ КОЈ ЌЕ НАСТАПУВААТ НА ГОЛЕМАТА СЦЕНА НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТ!

Home

Во сабота во 17:00 часот, ќе биде соопштена целосната програма на СОФ со акцент на музичките концерти! Збор ќе земат Томи Печков (претседател на КЗЖ), Коста Јаневски (градоначалник на Општина Струмица), Марјан Даскаловски (претседател на Совет на Општина Струмица)