ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2018-21:00 ЧАСОТ ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

јули 4, 2018

Со традиционалната „ТРКА НА КЕЛНЕРИ“ вечерва со почеток од 21:00 часот на плоштадот „Гоце Делчев“ започнува познатиот Струмица Опен Фестивал 2018“. Сите пријавени ќе се натпреваруваат за три главни награди:

12.000 денари за прво место

8.000 денари за второ место

6.000 денари за трето место

Забавата може да започне! Да уживаме.

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ