strumica denes logo
стан

август 27, 2018

СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТ РЕНОВИРАНА ГАРСОНИЕРА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!

Издавам комплет реновирана гарсониера 27 м2, со нов мебел, столарија

Види повеќе

мај 30, 2018

СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ КАЈ СОБРАНИЕ!

Издавам комплет реновиран и сосема ново наместена гарсониера во строг

Види повеќе

април 16, 2018

ОГЛАС: СЕ БАРА ЕДНОСОБЕН СТАН ИЛИ ГАРСОЊЕРА НА БИЛО КОЈА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Се бара еднособен стан или гарсоњера на било која локација

Види повеќе