Home

Perdormire

Tag - соработка

Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТА ЈАНЕВСКИ И ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОР НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА!

Градоначалникот Коста Јаневски и генералниот директор м-р Павле Петров, потпишаа Меморандум за соработка меѓу Општина Струмица и Просветно дело АД Скопје...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА И УЧИЛИШТЕТО „СОЊА МАРИНКОВИЌ“ ОД СРБИЈА СО ЕДНОЧАСОВЕН КОНЦЕРТ ЈА ОДБЕЛЕЖАА ДОЛГОГОДИШНАТА СОРАБОТКА!

По повод долгогодишната соработка помеѓу СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА и земјоделското училиште од Пожарец-Србија „СОЊА МАРИНКОВИЌ“, денеска во спортската сала...

Струмица Денес

Општина Струмица ја започна третата фаза од Програмата за урбани партнерства на Светска банка

Општина Струмица ја започна третата фаза од Програмата за урбани партнерства на Светска банка (UPP III) со учеството на нејзини претставници на дводневниот...