strumica denes logo
СОФ2018

јуни 29, 2018

Погледнете кој ќе бидат главни ѕвезди на Струмица Опен Фестивал 2018

Во исчекување на целосната програмана за фестивалот, Струмица денес ви

Види повеќе

јуни 29, 2018

Дубиоза колектив ќе настапат на Струмица Опен Фест

На последниот ден од фестивалот Струмица Опен Фест кој ќе

Види повеќе

јуни 29, 2018

Саша Ковачевиќ ќе настапи на овогодинешното издание на Струмица Опен Фест

Седмиот „Струмица опен фестивал“ ќе се одржува од 10-ти до

Види повеќе

јуни 29, 2018

Лепа Брена на Струмица Опен Фест 2018

Организаторите на најголемиот фестивал во Југоисточна Македонија “Струмица опен фестивал“

Види повеќе

јуни 26, 2018

СОФ2018: Уличниот баскет се враќа во Струмица!

Уличниот баскет се враќа во Струмица! Еуфоричното спортско лето 2018

Види повеќе