strumica denes logo

Погледнете кој ќе бидат главни ѕвезди на Струмица Опен Фестивал 2018

Автор:

Датум:

јуни 29, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јуни 29, 2018

Категории:

Забава


Во исчекување на целосната програмана за фестивалот, Струмица денес ви ги претставува најголемите звезди кои ќе наспат на СОФ 2018. Во петок на 17 август ќе настапат Тамара Тодевска, Владо Јаневски, Тони Цетински. Во Саботата ба 18 август ѕвезди на вечерта ќе бидат Марија Шерифовиќ и Лепа Брена. Додека на последната вечер во неделата на 19 август ќе настапат: “Црвена јабука“, “Дубиоза колектив“ и Саша Ковачевиќ.