strumica denes logo

Дубиоза колектив ќе настапат на Струмица Опен Фест

Автор:

Датум:

јуни 29, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

јуни 29, 2018

Категории:

Магазин

На последниот ден од фестивалот Струмица Опен Фест кој ќе се одржи од 10-ти до 19 август, ќе наспати познатиот босански бенд Дубиоза колектив. Бендот кој е познат по својот стил кој е мешавина од реге, даб, алтернативен рок, хип-хоп ќе наспати на струмичкиот плоштад. На последниот ден на фестивалот покрај Дубиоза колектив ќе настапат и Црвена јабука и Саша Ковачевиќ.