strumica denes logo
САНИРАЊЕ

мај 3, 2018

Се санираа ударните дупки на патот од Струмица кон Просениково

Општина Струмица продолжува со пролетното санирање на ударните дупки на

Види повеќе

април 27, 2018

САНИРАЊЕТО НА УДАРНИТЕ ДУПКИ ВО ЗАВРШНА ФАЗА!

Согласно програмата за „крпење“ на ударни дупки за 2017 г.,

Види повеќе

април 26, 2018

САНИРАЊЕТО НА УДАРНИТЕ ДУПКИ ВО СТРУМИЦА ВО ЗАВРШНА ФАЗА!

Согласно програмата за „крпење“ на ударни дупки за 2017 г.,

Види повеќе