strumica denes logo
Сандо Масев

ноември 1, 2018

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: Улицата кај ОУ „Сандо Масев“ блокирана од контејнер!

До нашата Редакција пристигнаа фотографии на кои гледаме дека улицата

Види повеќе

октомври 17, 2018

Во училиштето „Сандо Масев“ се спроведе хуманитарна акција за донирање на прехранбени продукти

По повод одбележувањето на Светскиот ден за борба против гладот

Види повеќе

април 5, 2018

Се одржа Велигденски хуманитарен хепенинг во ООУ „Гоце Делчев“ во Вељуса

По повод големиот христијански празник Велигден во основното општинско училиште

Види повеќе