Home

Perdormire

Tag - санација

Култура

Се врши санација и реконструкција на топловодното греење во СОУ „Никола Карев“ од Струмица

Според утврдените приоритети во развојната програма на училиштето, поради застарена и дотраена топловодна мрежа, во средното општинско училиште „Никола Карев“...

Култура

(ФОТО) МЛАДИТЕ ОД САЧЕВО ПОРАЧАА: ОПШТИНА СТРУМИЦА ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ МРДНУВА СО МАЛИОТ ПРСТ, МОРАВМЕ САМИТЕ ДА ГИ ЗАКРПИМЕ ДУПКИТЕ!

Денеска младите од Сачево самоиницијативно ги закрпија дупките и го санираа патот Струмица-Сачево. На нивно барање за донација за да можат да го реализираат...