strumica denes logo
РЕСТОРАН ШАЛОМ

април 10, 2019

(ФОТО) РЕСТОРАН ШАЛОМ И ОВАА ГОДИНА ПОБЕДНИЦИ НА НАТПРЕВАРОТ ЗА КУВАРИ ВО ХРВАТСКА!

И оваа година Ресторан Шалом победници на натпреварот за кувари

Види повеќе

март 10, 2019

РЕСТОРАН ШАЛОМ СО „СВ. ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ“ УТРЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖАТ ЗАЕДНО ТРИМЕРИ!

Ресторан ШАЛОМ заедно со МПЦ “Св. ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ“ ќе

Види повеќе

октомври 9, 2018

ТИМОТ НА РЕСТОРАН ШАЛОМ СО ДВА ЗЛАТНИ И ЕДЕН СРЕБРЕН МЕДАЛ СЕ ВРАТИ ОД ГАСТРО КУП СРБИЈА 2018 ГОЛД!

Тимот на Ресторан Шалом овие денови присуствуваше на познатиот Гастро-Куп

Види повеќе

април 27, 2018

КУВАРИТЕ ОД РЕСТОРАН ШАЛОМ СО ЗЛАТНИ МЕДАЛИ СЕ ВРАТИЈА ОД ТУРЦИЈА!

На BestCook Fest 2018“ во Измир, Турција каде настапија куварите

Види повеќе