(ФОТО) РЕСТОРАН ШАЛОМ И ОВАА ГОДИНА ПОБЕДНИЦИ НА НАТПРЕВАРОТ ЗА КУВАРИ ВО ХРВАТСКА!

април 10, 2019

И оваа година Ресторан Шалом победници на натпреварот за кувари „Бисер Мора“ кој се одржува на островот Брач-Хрватска. „Шалом“ се заблагодари на менторот Шеф Христијан Јордановски кој несебично се залага за кулинарството во Македонија и секоја година произведува нови и нови млади кувари кој еден ден ќе бидат гордост на Македонија!

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ШКОЛСКИОТ ТИМ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ