Home

Perdormire

Tag - реакција

Василево

ГОЛЕМИ ПОПЛАКИ ОД ВАСИЛЕВО: 21 ВЕК СМЕ, А ЌЕ ТРЕБА ДА ПРЕЛЕТУВАМЕ ЗА ДА СТИГНЕМЕ НА УЧИЛИШТЕ ИЛИ РАБОТА!

Зачестија поплаките на граѓаните од Василево – неасфалтираните улици одново претставуваат проблем за граѓаните слободно да ги извршуваат секојдневните...

Струмица

ПАЗАРЏИИТЕ ВО „ГЛОБАЛ“ СЕ ЖАЛАТ: „ОВА Е СРАМОТА НИ ЈА ИСКЛУЧИЈА СТРУЈАТА“, „КОМУНАЛЕЦ“ СО РЕАКЦИЈА ДО ПАЗАРЏИИТЕ!

До редакцијата на Струмица Денес пристигна информација од повеќе граѓани кои се корисници на тезги во Градскиот пазар во склоп на Г.Т.Ц„Глобал“-Стурмица дека...

Политика

РЕАКЦИЈА НА СЕМЕЈСТВОТО НА ЧАВКОВ: Случајот со Митко Чавков е повеќе политика отколку право!

Утре е ден на судството во Македонија, но за жал нема што да се слави бидејќи правдата очигледно си замина, реагира семејството на притворениот Митко Чавков...