strumica denes logo

ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ: КОЈ СПИЕ НА СЕДНИЦА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ ЌЕ СОНУВА ПРЕС НА ОПОЗИЦИЈАТА

Автор:

Датум:

февруари 6, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

февруари 6, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

 

На денешната посета на заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули во Струмица реагираше Дајанчо Ефтимов член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение реакцијата:

„Нашата критика и предлози добиват значење, се надеваме конечно ќе следат конкретни решенија против загадувањето. Процесот на гасификацијата на институциите во Струмица има приоритет. Следниот пат кога власта ќе заспие на седница за загадувањето ќе сонува прес на ВМРО-ДПМНЕ.

Продолжуваме конструктивно со забелешките и предлозите кои доаѓат од сограѓаните.“