Home

Perdormire

Tag - просветно дело

Струмица

Положи ДРЖАВНА МАТУРА по АНГЛИСКИ ЈАЗИК со првиот прирачник за оваа намена во издание на Просветно дело!

Положи ДРЖАВНА МАТУРА по АНГЛИСКИ ЈАЗИК со првиот прирачник за оваа намена во издание на Просветно дело! Од авторот Леонора Каталиниќ. Прирачникот е наменет и...

Струмица

ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО ВО СТРУМИЦА ПОБАРАЈТЕ ГИ сликовниците со омилените јунаци: Бетмен, Штрумфови, Том и Џери, Сунѓерот Боб!

Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани. ТОМ И ЏЕРИ – Познати по нивните лудории...

Струмица

Најбараната и најпродавана сликовница во ПРОСВЕТНО ДЕЛО ПАМЕТЕН ТАБЛЕТ – Домашни животни

Ова е модерна детска енциклопедија со паметен таблет. Содржи интересни податоци за различни животни. Децата можат лесно да го извадат таблетот од сликовницата...