strumica denes logo

ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО ВО СТРУМИЦА ПОБАРАЈТЕ ГИ сликовниците со омилените јунаци: Бетмен, Штрумфови, Том и Џери, Сунѓерот Боб!

Автор:

Датум:

март 15, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 15, 2019

Категории:

Струмица

Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани.

ТОМ И ЏЕРИ – Познати по нивните лудории. Ненадминливиот Џери со кој мачорот Том постојано мака мачи! И кога лудуваат се симпатични, особено кога Том е надмудрен од решенијата на Џери.

ШТРУМФОВИ – Белокапите човечиња кои уживаат во своето село со сите згоди и незгоди. Ги води паметниот Велештрумф, Штрумфета сите ги шармира, полузаспаниот Спанко талка наоколу, Мускулко со неговите „силни“ решенија, Шегобијко преполн со шеги ги засмејува сите… Многу се слатки, запознајте ги!

СУНЃЕРОТ БОБ – Што велите? Да не го подзаборавивте? Па тој е толку интересен, ве повикува на забава! Секогаш нуди дружба, сакате за фудбал, сакате за жонглирање со топки …тој е секогаш главен капитен!

БЕТМЕН – Ликот со кој многу деца се поистоветуваат. Тој е силен и храбар, наоѓа решение за секоја тешка ситуација. Тој со години ги усовршувал сите облици на борба и создал арсенал од најсовремена опрема!
Истражувајте, поврзувајте, редете, размислувајте, споредувајте и што е најважно, учете со сите овие јунаци! Во едициите ви нудиме, решавалки, боенки, лепенки и уште мнооогу забавни нешта!