Home

Perdormire

Tag - проблеми

Василево

ГОЛЕМИ ПОПЛАКИ ОД ВАСИЛЕВО: 21 ВЕК СМЕ, А ЌЕ ТРЕБА ДА ПРЕЛЕТУВАМЕ ЗА ДА СТИГНЕМЕ НА УЧИЛИШТЕ ИЛИ РАБОТА!

Зачестија поплаките на граѓаните од Василево – неасфалтираните улици одново претставуваат проблем за граѓаните слободно да ги извршуваат секојдневните...

Струмица

ВО ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ РЕШЕНИ 194 ПРОБЛЕМИ НА СТРУМИЧАНИ ПРЕКУ ОПШТИНСКИОТ СЕРВИС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОМУНАЛНИ ПРОБЛЕМИ „СИСТЕМ 48“

Преку општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ во месеците јануари и февруари биле решени 194 проблеми од вкупно пријавените 218...