Perdormire

Tag - притвор

Струмица

Чавков излезе од притвор!

Поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков, излезе од притвор. Претходно, кривичниот совет на одделението за гонење организиран криминал...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif