Home

Perdormire

Tag - ПРАКТИЧНА НАСТАВА

Култура

МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ НА СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ЧАСОВИТЕ ПО ПРАКТИЧНА НАСТАВА ГИ РЕАЛИЗИРАА ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО НЕГОРЦИ!

Учениците од III-9, здравствена стука, образовен профил медицински сестри заедно со професорката Емилија Котеска, часовите по практична настава ги реализираа...

Најнови