Home

Perdormire

Tag - пет студенти

Култура

СВЕДОШТВО: ДЕН ПРЕД УБИСТВОТО, ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ НА ЗАБАВА ЈА ПЕЕЛЕ – КАКО ШТО Е ТАА ЧАША ПОЛНА СО ВИНО!

На 13 -ти август се одбележува годишнина од убиството на петте струмички студенти, кои се ликвидирани на Брласица во 1951 година. Струмица денес во текот на...

ВМРО-ДПМНЕ

„ЗАВЕТ ЗА НОВА ЕНЕРГИЈА“ – УМС ВМРО-ДПМНЕ ВО САБОТА ЌЕ МАРШИРА ДО МЕСТОТО КАДЕ СЕ УБИЕНИ ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ!

УМС ВМРО-ДПМНЕ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ “ЗАВЕТ ЗА НОВА ЕНЕРГИЈА” САБОТА 11 Август СОБИРНО МЕСТО: КОСТУРИНО 9: 00 ЧАСОТ. Патеката од Орманли до Ќучук чешма...