Home

Perdormire

Tag - пердормире

Култура

ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА PER DORMIRE ВО СТРУМИЦА ЗАЕДНО СО ПОЗНАТИОТ ФИЗИОТЕРАПЕВТ М-Р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ!

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 27 септември2018 (четврток) – попусти до 30%...