Home

Perdormire
Култура

НАГРАДНА ИГРА ЗА СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА ПЕРДОРМИРЕ-СТРУМИЦА ЗА ВРЕМЕ НА ОТВОРЕНИОТ ДЕН УТРЕ!

Home

Наградна игра за сите посетители во салонот на PerDormire Струмица на Отворениот ден (15.11 – четврток од 9:00ч-20:00ч) кој ке се одржи со стручно лице- физиотерапевт Марјан Димитриев од EDEM Wellness Center🎉
🎁Подарок перница
🎁Ваучер за бесплатна масажа
🎁Ваучер со 40% попуст за купување на било кој производ од Per Dormire
Ве очекуваме 🙂
Локација Ул. Гоце Делчев бр.103 (новиот Кружен тек Кај Жито Струмица)
☎️ 075/327-827
☎️ 034/522-284