ПОВТОРНО ЗА СИТЕ ВАС, ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА СО М-р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ!

декември 12, 2018

ПОВТОРНО ЗА ВАС , ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ – СТРУМИЦА (САБОТА 15.12.2018) заедно со стручно лице – физиотерапевт М-р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ од EDEM Wellness Center

  • БЕСПЛАТНИ стручни совети и консултации за сите посетители
  • ДО 30% ПОПУСТ на душеци и перници
  • ПОДАРОК ПЕРНИЦА со секој купен душек

ПРЕПОРАКА ЗА ИДЕАЛЕН ДУШЕК И ПЕРНИЦА ЗА ВАС

ОДГОВОРИ НА НАЈЧЕСТИТЕ ПРАШАЊА
Зошто чувствувате болки и вкочанетост во половините, ‘рбетот, грбот и вратот?

Како да го подобрите здравјето на вашето тело?

Кои здрави навики да ги применувате за подобрување на вашето физичко и психичко здравје?

Каков тип на душек ке ви помогне во намалување на болките и подобрување на спиењето?

Кој тип на перница е идеална за вас?

Зошто душеците и перниците на Per Dormire се препорачуваат за луѓе со проблеми во половините, ‘рбетот, грбот ,вратот ?

СРЕЌАТА ЗАПОЧНУВА ВО ОНОЈ МОМЕНТ КОГА КЕ СЕ РАЗБУДЕТЕ НАСПИЕНИ И ОДМОРЕНИ

Локација
Ул. Гоце Делчев бр.103 кај Жито Струмица

034/522-284

076/348-843

078/327-827

www.perdormire.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: