Home

Perdormire

Tag - ПЕР ДОРМИРЕ

Струмица

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 15 ноември 2018 (четврток) – попусти до 30%

Имате проблеми со болки и вкочанетост во половината, рбетот, грбот и вратот? Потребни ви се совети и консултации за да ги решите вашите проблеми ? Не сте...