НЕВЕРОЈАТНА ВИКЕНД ПОНУДА НА НАЈУДОБНИТЕ ИТАЛЈАНСКИ ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА!

март 18, 2019

🇮🇹НЕВЕРОЈАТНА ВИКЕНД ПОНУДА НА НАЈУДОБНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ ВЕ ОЧЕКУВА ВО САЛОНОТ НА PER DORMIRE 🇮🇹
🎉10 години докажан квалитет во Македонија и огромен број на задоволни клиенти – изненадувањата продолжуваат 🎉
Локација Ул. Гоце Делчев бр.103, кај силусите на Жито Струмица
034/522-284
075/327-827
076/348-843

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: