Home

Perdormire
Струмица

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 15 ноември 2018 (четврток) – попусти до 30%

Home

Имате проблеми со болки и вкочанетост во половината, рбетот, грбот и вратот?

Потребни ви се совети и консултации за да ги решите вашите проблеми ?

Не сте сигурни каков вид на душек или перница да изберете, кои ќе ви помогнат да ги решите овие проблеми?

Ве покануваме на настан кој се одржува за втор пат во нашиот град, во соработка со познатиот физиотерапевт, и кинезиолог м-р Марјан Димитриев од Edem Spa & Wellness кој во четврток на 15 ноември ќе биде присутен во салонот на Пер Дормире во Струмица и ке разговара со сите наши клиенти кои ке не посетат тој ден а кои имат потреба од стручен совет, консултација и решение на проблемите кои ги имаат .

Со самото присуство учествувате во наградна игра на која ке доделиме : подарок перница, бесплатна масажа и ваучер со 40% за купување на производ од нашиот бренд,

Не пропуштајте да бидете дел од овој настан и поминете убаво попладне за вас со СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ ДО 30% НА СИТЕ МОДЕЛИ НА ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ

СО СЕКОЈ КУПЕН ДУШЕК – ПОДАРОК ПЕРНИЦА

СРЕЌАТА ЗАПОЧНУВА ВО ОНОЈ МОМЕНТ КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ.

Ве очекуваме