Home

Perdormire

Tag - објава

Екологија Хроника

ПО ОБЈАВАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА ПРИСТИГНУВААТ ИНФОРМАЦИИ – ШТО СЕ СЛУЧУВА НОЌЕ НА ДЕПОНИЈАТА?

Откако вчера ја споделивме објавата за депонијата во Добрашинци (ВИДИ ЛИНК)  по барање на наши читатели, од час на час од тогаш па до сега не престануваат да...