Home

Perdormire

Tag - неработен ден

Култура

Следен неработен ден се паѓа во четврток – а еве ја целата листа на неработни денови во 2019 година

Според Законот за празниците на РМ следниот неработен ден е четврток 1-ви ноември 2018 година во чест на Празникот на сите светци и важи само за граѓаните од...