ДОБИВАМЕ УШТЕ ЕДЕН НЕРАБОТЕН ДЕН, ВЛАДАТА ОДЛУЧИ: 2 ЈАНУАРИ Е НЕРАБОТЕН ДЕН!

декември 25, 2018

На денешната седница Владата одлучи 2 јануари да биде неработен ден за вработените во јавната администрација, со препорака истото да биде прифатено и од страна на приватниот сектор.

Владата денеска го прифати усогласениот текст на Меморандумот за соработка меѓу Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска и Владата на Република Македонија за реализација на Проект „Носење промени- добро управување и ефективност во јавната администрација“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: