Home

Perdormire

Tag - Мицкоски

Култура

БЕЛАСИЦО КРИКНИ И ЗАПЛАЧИ ЗА ТВОИТЕ СИНОВИ: Мицкоски на одбележувањето на споменот за 5-те струмички студенти!

“Беласицо крикни и заплачи, за петте твои синови. Пецев, Белев, Јарамов, Топчев и Костуранов. Нивната крв младешка ги натопи твоите дрвја столетни. И...